Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Voorpost schulden

Voorpost Hulp bij Schulden geeft laagdrempelig hulp

Heeft u schulden, onderneem dan actie. Hoe langer u wacht, des te groter de problemen worden en hoe moeilijker het is om een oplossing te vinden. De Voorpost Hulp bij Schulden helpt bij (beginnende) problemen met schulden. Minima, ouderen, zzp’ers, huiseigenaren en jongeren, of het nu om verlies van werk gaat, om een echtscheiding of als u geen overzicht meer heeft over uw inkomsten en uitgaven; iedereen is welkom. We richten ons op het voorkomen dat de schulden nog groter worden en onderzoeken of er mogelijkheden zijn om betalingsregelingen te treffen.

Voorpost Hulp bij Schulden voor laagdrempelige, financiële hulp

De Voorpost Hulp bij Schulden is een laagdrempelige voorziening waar iedereen met vragen omtrent (beginnende) schulden welkom is. De medewerker van de voorpost geeft informatie en advies en verwijst gericht door. Uitgaand van uw mogelijkheden ondersteunt de medewerker u bij het zelf oplossen van problemen of verwijst u door naar instanties die u verder op weg kunnen helpen, zoals maatschappelijk werk, Kredietbank Nederland of naar een schuldhulpmaatje. 

Vrijwilliger Voorpost Hulp bij Schulden worden?

Op dit moment hebben wij niet genoeg vrijwilligers om iedereen te kunnen helpen. Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers voor de Voorpost schuldenhulp. Heeft u ruime ervaring met financiële zaken, bent u op de hoogte van de wet- en regelgeving en heeft u naast inlevingsvermogen ook een zakelijke instelling? Dan is vrijwilliger Voorpost Hulp bij Schulden misschien iets voor u. Geïnteresseerd?

Bel 070 – 205 47 50 of stuur een e-mail naar info@woej.nl.