Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

WDC De Plint

WDC De Plint, ontmoetingsplek voor de buurt

Wijk- en dienstencentrum De Plint in Leidschendam biedt plek aan vele activiteiten. In het wijkcentrum is altijd wel wat te doen. Het centrum fungeert als ’huiskamer’ van de wijk Prinsenhof. De centrale hal heeft het karakter van een ontmoetingsplaats waar iedereen gewoon kan binnenstappen. Zo wordt er dagelijks door wijkbewoners, deelnemers en groepen gegeten of koffie gedronken en het nieuws van alle dag besproken.

Spreekuren en cursussen
Daarnaast vinden er diverse spreekuren plaats van onder andere de wijkagent en LVvoorElkaar (alles rondom vrijwilligerswerk). Het centrum biedt ook ruimte voor het huren van een ruimte.

Betrokken vrijwilligers
Circa 100 vrijwilligers zetten zich wekelijks in De Plint in. Zij zijn nauw betrokken bij de programmering en organisatie. Zo geven zij onder andere 1-op-1 computerles, koken, staan achter de bar, organiseren de naailes etc. Vanuit die ontmoetingsfunctie ontstaan vaak weer nieuwe activiteiten.

U kunt bij Woej ook een zaal huren
Zoekt u een ruimte om te vergaderen, een maatschappelijke activiteit of een bijeenkomst te organiseren? Wij verhuren geen ruimtes voor feesten en partijen.

De Plint
Prins Frederiklaan 7
2263 GZ Leidschendam
T. 070 – 205 47 71
E. wdcdeplint@woej.nl