Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Klussendienst

Bent u het ook zat dat net dat ene schilderij nog opgehangen moet worden of de heg nog gesnoeid moet worden? Dan hebben wij de oplossing…de Klussendienst van Woej.

Wij ondersteunen graag mensen (met beperkte financiële mogelijkheden) die hulp kunnen gebruiken bij kleine klusjes in en rondom het huis.

U kunt dan denken aan het ophangen van een schilderij, het aanbrengen van handgrepen bij toilet of douche, het bevestigen van een rails voor het gordijn, het vastmaken van een toiletbril, klein snoeiwerk in de tuin en dergelijke. Het is niet bestemd voor groot onderhoud aan huis of tuin.

Wilt u een klus laten doen? De vrijwilliger die de klus oppakt neemt contact met u op om te bekijken wat de klus precies inhoudt en wanneer het gedaan kan worden. In sommige gevallen komt de vrijwilliger eerst langs om te bekijken of de klus haalbaar is. Ook bespreekt de vrijwilliger dan met u hoeveel tijd de klus ongeveer in beslag neemt en wat de kosten daarvan zijn.

Vergoeding

Voor het verrichten van kleine klusjes betaalt u de vrijwilliger een kleine vergoeding van € 7,50 het eerste uur en daarna € 5,00 per uur. Dit gebruiken zij voor hun reiskosten en mogelijk onderhoud aan hun gereedschap.
Heeft u interesse? Neem dan contact op met Albert Wolf, via albert.wolf@woej.nl of 06 -343 862 41.