Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Mappenbrigade

Krijg weer zicht op uw administratie met de Mappenbrigade

Heeft u problemen met uw administratie? Bijvoorbeeld vanwege een beperking, een crisissituatie, een scheiding of gebrek aan inzicht? Of misschien heeft u een taalachterstand? Ziet u door de bomen het bos niet meer, laat u brieven en rekeningen ongeopend liggen en ontstaan er financiële problemen zoals betalingsachterstanden en schulden, maak dan een afspraak met de Mappenbrigade.

 

De Mappenbrigade helpt bij uw administratie

De vrijwilliger gaat samen met u de administratie uitzoeken, ordenen, en overzichtelijk in een map opbergen. Zo helpt de Mappenbrigade om weer inzicht te krijgen in uw financiën. Bovendien kunnen we u ondersteunen bij het compleet maken van de aanvraag voor schuldhulpverlening. Als deel van die voorbereiding helpt de vrijwilliger om informatie op vragen bij de schuldeisers.

 

Maak een afspraak met de Mappenbrigade

Om u te kunnen helpen maakt u een afspraak via 070 – 205 47 50 of stuurt u een e-mail naar info@woej.nl. De afspraken zijn op donderdagmiddag bij

WDC De Groene Loper
Van Royenstraat 2
2273 VD Voorburg.

 

Vrijwilliger Mappenbrigade worden?

Heeft u gevoel voor administratieve zaken, bent u bekend met wet- en regelgeving rond de administratie en kunt u de zaken rond de administratie duidelijk uitleggen? Heeft u naast inlevingsvermogen ook een zakelijke instelling? Dan is vrijwilliger Mappenbrigade misschien iets voor u. Geïnteresseerd? Bel 070 – 205 47 50 of stuur een e-mail naar info@woej.nl.