Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

WOEJ uitjes

Er lekker op uit met Woej Uitjes 

Wilt u er eens lekker op uit, maar vindt u het lastig om in uw eentje op stap te gaan? Denk dan eens aan Woej Uitjes. Woej Vervoer biedt samen met partners in Leidschendam-Voorburg tal van leuk uitstapjes, meer specifiek voor de wat oudere inwoners. Van boodschappen doen, cultuur opsnuiven, een monument bezoeken of koffie met gebak op de Boulevard van Scheveningen. Onze vrijwilligers halen u thuis of bijvoorbeeld in het zorgcentrum op en samen maken we er een leuke dag van. Bel 070 – 205 47 80 voor meer informatie.


Kijk ook op de Woej activiteitenkalender

Ga voor meer informatie en data naar de activiteitenkalender.


Woej Boodschappenbus

Op dit moment rijdt de boodschappenbus niet meer. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen via info@woej.nl of 070 205 47 50.


Woej De Ontmoeting

Mensen met lichte tot matige geheugenproblemen kunnen op maandag en donderdag naar wijk- en dienstencentrum Oranjehoek in Voorburg komen voor een dagprogramma op maat. Ook hier wordt u thuis opgehaald en weer teruggebracht. Lees meer.


Woej Zomerdagen aan de Kaag

We rijden met onze bussen naar de Kaag voor een heerlijk dagje uit.


Aquasoos

Bewegen in warm water is goed voor lijf en leden. Met Florence kunt u elke donderdag tussen 11.15 en 12.00 uur zwemmen in het zwembad Forum Kwadraat. Woej Vervoer haalt u op en brengt u na afloop weer thuis.


Bezoek aan de kerstmarkt

In de donkere weken voor de Kerst gaan we gezellig kerstshoppen bij een kerstmarkt in een tuincentrum in de buurt. Vervoer wordt met u in overleg ingevuld.


Bioscoop Carrousel

Met cliënten van WoonZorg Centra Haaglanden gaan we met de Woej bus naar de bioscoop.


Open Monumentendag

Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement bieden de stichting Open Monumentendag en Woej Vervoer een rondreis langs de opengestelde monumenten, inclusief gids en lunch.


Vervul een wens op Nationale Ouderendag

Op Nationale Ouderen dag vervult het Nationale Ouderenfonds Leidschendam-Voorburg zoveel mogelijk wensen van ouderen. Samen met Woej Vervoer worden deze wensen ingevuld.


Walk in the Park

In het mooie Huygenskwartier vindt traditioneel eenmaal per jaar ’Walk in the Park’ plaats; het gratis cultureel stadsfestival van Leidschendam-Voorburg. In samenwerking met de Rotary Voorburg brengt Woej Vervoer u hiernaartoe.