Bel ons tussen 9.00 en 15.00 op 070-205 47 50

Woej4kids

Woej4kids, activiteiten 4 kids

Woensdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur is het tijd voor Woej4kids op de Groene Loper in Voorburg. Elke woensdag is er een leuke activiteit te doen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Kom gezellig knutselen, bakken, bingo spelen of spelletjes doen en maak nieuwe vriendjes!

Dit doe je bij Woej4kids:

  • Spelletjes, elke eerste woensdag van de maand
  • Knutselen, elke tweede woensdag van de maand
  • Bingo, elke derde woensdag van de maand
  • Knutselen of bakken, elke vierde woensdag van de maand

Kom gewoon langs, aanmelden is niet verplicht. En heb je zelf een leuk idee? We kijken graag of we dit samen kunnen organiseren. Ga naar www.facebook.com/woej4kids , haal een KidsReport op de Groene Loper of bekijk hier en ontdek wat er allemaal te doen is.

Woej4kids kost bijna niks

De activiteiten kosten € 0,50 per middag, met uitzondering van de bingo en het bakken. De kosten hiervoor bedragen € 1,-. Woej biedt alle kinderen ook een Woej4kids Doepas. Met deze pas kan uw kind gratis deelnemen aan de activiteiten (m.u.v. de bingo en het bakken). De kosten voor het pasje zijn € 2,50 per jaar.
Let op! Op 17 juli is Woej4Kids voor het laatst. Op 4 september starten we weer. In augustus staat natuurlijk wel ZomerPret op de agenda! Lees hieronder meer hierover.

ZomerPret

WoejPret heet dit jaar ZomerPret en is dé zomervakantieactiviteit voor kinderen tussen 6 en 12 jaar die door vrijwilligers van Woej wordt georganiseerd.

Klik hier om aan te melden voor ZomerPret.

Programma
Dit jaar zullen de activiteiten in het teken van ‘Sprookjes’ staan.
ZomerPret is elke dag van 10.00 tot 15.00 uur m.u.v. vrijdag. Dan is er een programma tot 13.00 uur! Houd rekening met eventuele wijzingen van het programma.
Helaas is er dit jaar geen busvervoer mogelijk vanuit Leidschendam m.u.v. donderdag. Dan is er een touringbus die de kinderen ophaalt bij wijkcentrum de Plint en daar ook weer terugbrengt.
Hopelijk lukt het u op andere dagen om zelf uw kind te brengen of samen met andere ouders af te spreken hoe uw kinderen gezamenlijk naar de locatie kunnen worden gebracht.

Maandag 26 augustus van 10.00-15.00 uur
Kosten € 5,-
ZomerPret trapt af! Vandaag kunnen de kinderen aan verschillende sprookjesachtige workshops meedoen! Er kan sprookjesachtig geknutseld en gekookt worden. Ook is er toneel voor de kinderen die graag zelf een sprookje maken.

Dinsdag 27 augustus van 10.00-15.00 uur
Kosten € 5,-
Vandaag mag iedereen zijn sportkleding uit de kast halen want we hebben sportdag! Er worden verschillende workshops gegeven door sportdocenten. Er wordt een lekker voetballetje getrapt. Ook is er een echte streetdance juf die ons stoere danspasjes gaat leren.

LET OP: we verzamelen deze dag om 10.00 bij Forum Sport, Prins Bernhardlaan 242 in Voorburg

Woensdag 28 augustus van 10.00-15.00 uur
Kosten € 5,-
Vandaag zijn er weer allerlei sprookjes workshops te doen op de Groene Loper. Je kunt meedoen met Bingo, bouwen met de Creatool of meedoen aan een workshop programmeren bij de bibliotheek aan de Vliet.

Donderdag 29 augustus van 10.00-15.00 uur
Kosten € 10,-
Vandaag gaan we naar het Haagse Bos. Hier gaan we allerlei avonturen beleven onder leiding van echte natuurkenners van ‘Natuur is een Feest’! We maken er een GROEN sprookjesfeestje van.

Vrijdag 30 augustus van 10.00-13.00 uur
Kosten € 10,-
Vandaag sluiten we de ZomerPret feestelijk af! We gaan eerst een wandeling maken dus trek lekkere schoenen aan. We wandelen naar de Vliet en gaan een stukje varen op een echte boot. Daarna wandelen we terug en sluiten we de ZomerPret samen af, met hopelijk heel veel mooie ZomerPret herinneringen!

Klik hier om aan te melden voor ZomerPret.