Bel ons tussen 9.00 en 15.00 op 070-205 47 50

Sociaal Servicepunt

Sociaal Servicepunt voor informatie en advies

Bent u als mantelzorger of vrijwilliger betrokken bij de zorg voor anderen? Dat betekent niet dat u alles alleen hoeft te doen. Heeft u bijvoorbeeld als mantelzorger nog tijd voor uzelf? Heeft u de behoefte te worden bijgestaan in het keukentafelgesprek? Wilt u meer bewegen of voelt u zich soms eenzaam?

Misschien heeft u (binnenkort) ondersteuning nodig? Maar weet u niet precies hoe, wat of waar? Het Sociaal Servicepunt wijst u graag de weg. Inwoners van alle leeftijden kunnen terecht voor informatie, advies, (onafhankelijke) cliëntondersteuning en kortdurende begeleiding. De medewerkers kijken samen met u wat er nodig is en denken met u mee over wat u, samen met anderen, kunt doen om passende oplossingen te regelen. Ook kunnen ze u, als onafhankelijke partij, bijstaan bij (de voorbereiding van) het keukentafelgesprek.

Kijk voor meer informatie op www.sociaalservicepunt.nl of bel op werkdagen van 9.00 tot 12.30 uur naar 070 – 205 70 00 of stuur een mail naar info@sociaalservicepunt.nl. Bovendien kunt u ook naar het wekelijks spreekuur van het Sociaal Servicepunt komen:

  • Dinsdag van 13.00 tot 15.30 uur in De Waterlelie, Prinsenhof 4, 2263 EV Leidschendam
  • Donderdag van 13.00 tot 15.00 uur in De Groene Loper, Van Royenstraat 2, 2273 VD Voorburg

Het Sociaal Servicepunt is een netwerkorganisatie waarin medewerkers van Woej, MEE, S&W en Kwadraad samenwerken.