Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

WDC de Groene Loper

WDC De Groene Loper, de huiskamer van de buurt

Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper is de ’huiskamer’ van de wijk Bovenveen in Voorburg. Het wijkcentrum draait op vrijwilligers die in de buurt wonen en veel van de activiteiten worden door hen georganiseerd. Met als doel dat buurtbewoners elkaar ontmoeten en leren kennen.

Allerlei activiteiten voor allerlei buurtbewoners
Vrijwilligers organiseren onder andere Nederlandse les, een leesgroep voor laaggeletterden en anderstaligen, een koffieochtend voor migrantenvrouwen, gezamenlijke maaltijden, tekenen en schilderen en kinderactiviteiten. Daarnaast zijn er diverse creatieve cursussen en activiteiten om lekker te bewegen. In De Groene Loper zijn ook veel spreekuren zoals het Sociaal Service Punt, Voorpost Hulp bij Schulden en de sociaal raadsman.

Mediastudio in De Groene Loper
Geïnteresseerd in fotografie en video? De vrijwilligers van de Woej Mediastudio maken foto- en filmreportages van wijkactiviteiten in Leidschendam-Voorburg. Daarnaast helpt de Woej Mediastudio mensen met het monteren van video’s en het bewerken van foto’s.

Loop even binnen
Het centrum is op doordeweekse dagen te bereiken. U kunt ook altijd even binnen lopen. De Groene Loper is er immers voor iedereen uit de gemeente. Behalve voor dieren, die zijn helaas niet toegestaan.
Kijk op de activiteitenkalender voor de activiteiten die binnenkort plaats vinden in De Groene Loper.

U kunt bij Woej ook een zaal huren
Zoekt u een ruimte om te vergaderen, een maatschappelijke activiteit of een bijeenkomst te organiseren? Wij verhuren geen ruimtes voor feesten en partijen.

De Groene Loper
Van Royenstraat 2
2273 VD Voorburg
T. 070 – 205 47 62
E. wdcdegroeneloper@woej.nl