Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

WDC de Groene Loper

WDC De Groene Loper, de huiskamer van de buurt

Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper is de ’huiskamer’ van de wijk Bovenveen in Voorburg. Het wijkcentrum draait op vrijwilligers die in de buurt wonen en veel van de activiteiten worden door deze vrijwilligers georganiseerd. Met als doel dat buurtbewoners elkaar ontmoeten en leren kennen.

Allerlei activiteiten voor allerlei buurtbewoners
Vrijwilligers organiseren onder andere Nederlandse les, een leesgroep voor laaggeletterden en anderstaligen, een koffieochtend voor migrantenvrouwen, gezamenlijke maaltijden, tekenen en schilderen en kinderactiviteiten. Daarnaast zijn er diverse creatieve cursussen en activiteiten om lekker te bewegen. In De Groene Loper zijn ook veel spreekuren zoals het Sociaal Service Punt, Voorpost Hulp bij Schulden en de sociaal raadsman.

Mediastudio in De Groene Loper
Geïnteresseerd in fotografie en video? De vrijwilligers van de Woej Mediastudio maken foto- en filmreportages van wijkactiviteiten in Leidschendam-Voorburg. Daarnaast helpt de Woej Mediastudio mensen met het monteren van video’s en het bewerken van foto’s.

Loop even binnen
Het centrum is op doordeweekse dagen te bereiken op 070 – 205 47 50 of per e-mail: info@woej.nl. U kunt ook altijd even binnen lopen.
Kijk op de activiteitenkalender voor de activiteiten die binnenkort plaats vinden in De Groene Loper.

De Groene Loper
Van Royenstraat 2
2273 VD Voorburg
T. 070 – 205 47 50
E. info@woej.nl