Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Nieuw! Vrijwilligerscoördinator-Lisanne

Bij veel activiteiten die Woej organiseert, spelen ruim 400 vrijwilligers een belangrijke rol. Of het nu gaat om het ondersteunen van ouderen, het serveren van een lekkere kop koffie in onze wijkcentra, het vervoeren van minder mobiele mensen, het bieden van hulp bij financiële zaken, het helpen bij de kledingbank of bij een creatieve middag. De vrijwilligers bij Woej zijn actief op vele fronten en worden bij de uitvoering van hun vrijwilligerswerk ondersteund door de medewerkers van Woej.

Vanaf heden is Lisanne de Bruin gestart als vrijwilligerscoördinator en combineert dit met haar functie als consulent vrijwillige inzet bij LVvoorElkaar.

Als vrijwilligerscoördinator houdt zij zich o.a. bezig met het ontwikkelen, vaststellen, uitvoeren en bijstellen van het vrijwilligersbeleid. Lisanne, denkt mee, geeft advies en is er zowel voor de medewerkers als voor de vrijwilligers.

Lisanne voegt zelf graag toe: ‘Ik heb veel zin in deze nieuwe functie. Het is voor mij een leuke uitdaging, want vrijwilligers zijn natuurlijk enorm waardevol. Ik vind het belangrijk dat een vrijwilliger zich gehoord en gesteund voelt. Mocht je vragen en/of ideeën hebben, bel/mail mij gerust!”

Lisanne de Bruin
Vrijwilligerscoördinator
T: 06 41 75 87 68
E: vrijwilligerscoordinator@woej.nl