Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

De Ontmoeting

‘De Ontmoeting’, daar ben je nooit te oud voor
‘De Ontmoeting’ in de Oranjehoek is er voor 60 plussers die graag wat meer onder de mensen willen zijn. Hun welzijn en sociale contacten willen vergroten en/of een nieuwe dag invulling willen ontdekken. Een indicatie is niet nodig. De Ontmoeting is geopend op maandag- en donderdagmiddag van 12.00 – 17.00 uur.

Gevarieerd programma
Voor onze bezoekers is er een gevarieerd programma dat bestaat uit ‘Fit- en Fun activiteiten’. Denk aan bijvoorbeeld beweging, spel-, taal- en quizactiviteiten, maar ook aan bloemschikken of andere creatieve (hobby) activiteiten. Tevens wordt er een verse warme lunch bereid.

Kleinschalig en op maat
Wij bieden lichte praktische, emotionele en sociale ondersteuning; ook desgewenst via ons team Ouderenwerk aan zijn/haar mantelzorger. Ons doel is ervoor te zorgen dat onze thuiswonende ouderen in Leidschendam-Voorburg zolang mogelijk op een prettige manier thuis kunnen blijven wonen en deel kunnen nemen aan onze gemeenschap.
De ondersteuning is kleinschalig en persoonlijk. Zo kan er een geborgen en veilige omgeving met oog voor ieder individuele vraag geboden worden.

Kosten
De bijdrage voor de bezoekers is € 10,00 per keer, inclusief de maaltijd en desgewenst busvervoer. Voor een eerste keer kennismaken zijn er géén kosten aan verbonden.

Meer informatie?
Bel 070 – 2054750

De Ontmoeting
Oranje Nassaustraat 1
2271 SJ Voorburg