Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Vrijwilligers

Vrijwilligers maken Woej

Woej ondersteunt inwoners van Leidschendam-Voorburg met een groot aantal activiteiten. Alles wat we organiseren wordt vooral mogelijk gemaakt door vrijwilligers. Het ondersteunen van ouderen, het schenken van een lekkere kop koffie in een van onze wijkcentra, het vervoeren van mensen die minder mobiel zijn of hulp bieden bij financiële problemen; de Woej vrijwilligers zijn actief op vele fronten.
Binnen Woej worden de vrijwilligers vertegenwoordigd door de Vrijwilligersraad. Lees hier meer over de Vrijwilligersraad.

Op zoek naar vrijwilligerswerk

Wilt u graag wat voor anderen betekenen? Heeft u wat tijd over? Word dan vrijwilliger bij Woej. Misschien weet u nog niet precies wat voor vrijwilligerswerk u wilt doen? Geen probleem, kijk dan op de vacaturebank van het Vrijwilligerspunt Leidschendam- Voorburg. Op de vacaturebank van het Vrijwilligerspunt vindt u niet alleen alle vacatures bij Woej, maar ook de vacatures bij andere vrijwilligersorganisaties in Leidschendam-Voorburg.

Het Vrijwilligerspunt is er voor iedereen in Leidschendam-Voorburg die met vrijwillige inzet te maken heeft. Zowel voor mensen die als vrijwilliger aan de slag willen als voor vrijwilligersorganisaties. Lees meer over het Vrijwilligerspunt.