Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Vrijwilligers

Vrijwilligers maken Woej

Woej ondersteunt inwoners van Leidschendam-Voorburg met een groot aantal activiteiten. Alles wat we organiseren is vooral mogelijk door de hulp van onze vrijwilligers. Het ondersteunen van ouderen, het schenken van een lekkere kop koffie in een van onze wijkcentra, het helpen bij de Kledingbank, het vervoeren van mensen die minder mobiel zijn of hulp bieden bij financiële zaken; de Woej vrijwilligers zijn actief op vele fronten.

Op zoek naar vrijwilligerswerk

Wilt u graag wat voor anderen betekenen? Heeft u wat tijd over? Word dan vrijwilliger bij Woej. Het geeft u zelf ook een goed gevoel, u leert nieuwe mensen kennen en het is nuttig en actief. 

Hieronder vindt u alle Woej-vacatures die op LVvoorElkaar.nl staan. LVvoorElkaar is onderdeel van Woej en is er voor alles rond vrijwilligerswerk. Zit er een leuke Woej-vacature voor u bij? Wij komen graag met u in contact, dus bel of mail ons!

De eerste keer dat u vacatures wilt zoeken of reageren, is het handig om een profiel aan te maken op LVvoorElkaar.
U kunt ook altijd contact opnemen met LVvoorElkaar bij vragen of meer informatie; ze helpen u graag. LVvoorElkaar is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8.30 – 17.00 uur via 070 – 337 03 77 / info@LVvoorelkaar.nl 

 

Meer over Vrijwilligers: