Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Festivalmiddag gezond eten & bewegen

Blijf de zomer fit!

Op 18, 23 en 29 juli wordt door Woej een senioren festival georganiseerd met als thema gezond eten, bewegen en fit ouder worden. We kijken samen met u wat op hogere leeftijd nog wèl allemaal mogelijk is.

Het wordt een gezellige middag met voldoende keuze om aan diverse activiteiten deel te kunnen nemen. Zo is er een voorlichting over gezond eten met tips en trics. Daar horen natuurlijk ook proeverijen bij met healthy food, denk bijvoorbeeld aan: gevulde eieren, de ananas-chia-kokossmoothie en bananencake.
Voor vragen over waarom en hoe beter bewegen is er een beweegcoach, die meedenkt over nog prima uitvoerbare beweeg- of sportactiviteiten. Mocht er dan al zin zijn ontstaan om de spieren te trainen, dan is er een workshop met beweegbingo, pittenzakjes gooien of blikwerpen. Er is een SMART floor waarbij wordt getoond hoe stabiel je staat en loopt. Maar minstens zo belangrijk is het om gezellig samen te zijn, dus zijn er paar tafels met spelletjes zoals mens-erger-je-niet, jenga, dammen of sjoelen. Het wordt ouderwets gezellig.

Kom gerust binnenlopen vanaf 13.30 tot 16.00 uur in de verschillende wijkcentra, dus altijd eentje in de buurt: op 18 juli in de Groene Loper, op 23 juli in de Oranjehoek en op 29 juli in de Plint.