Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Kledingbank

Woej Kledingbank, gratis goed gekleed

De Woej Kledingbank is er speciaal voor inwoners van Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Voorschoten. Bent u bovendien in het bezit van een Ooievaarspas of bent u doorverwezen door de gemeente, dan kunt u zich via onderstaand formulier inschrijven bij de Woej Kledingbank. U krijgt dan een paar keer per jaar de mogelijkheid om bij Woej gratis kleding uit te zoeken.

Woej maakt een afspraak

Na inschrijving wordt u gebeld voor een afspraak om kleding uit te zoeken waarbij gecontroleerd wordt of u aan de voorwaarden voor deelname aan de Kledingbank voldoet. U wordt 1 keer per 3 maanden uitgenodigd. Per keer kunnen er 2 onderstukken (broeken of rokken), 2 bovenstukken, 1 jas en 1 paar schoenen worden uitgezocht.

Openingstijden

Woej Kledingbank is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 – 15.00 uur en vrijdag van 9.00 – 13.00 uur.

Adres Woej Kledingbank

Jacques Perkstraat 3, 2274 GP Voorburg

Kleding altijd welkom

Woej Kledingbank kan altijd kleding en schoenen gebruiken. Heeft u nog goede kleding in de kast hangen of schoenen staan die u nooit meer aandoet? Maak een ander er blij mee en breng ze naar de Woej Kledingbank. Afgeven kan binnen de openingstijden.

Inschrijven Woej Kledingbank

  • Persoonsgegevens

  • Als u een bevestiging van uw aanmelding op uw e-mailadres wilt ontvangen, vul dan hier uw e-mailadres in.
  • Deelname voorwaarde

  • Om gebruik te maken van de Kledingbank dient u aan te kunnen tonen dat u van een minimum inkomen moet rondkomen. Dit is aantoonbaar door middel van een Ooievaarspas of bijvoorbeeld een specificatie van uw inkomen.
  • Toestemming

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.