Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Kledingbank

Woej Kledingbank, gratis goed gekleed

De Woej Kledingbank is er speciaal voor inwoners van Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Voorschoten. Bent u bovendien in het bezit van een Ooievaarspas of bent u doorverwezen door de gemeente, dan kunt u zich via onderstaand formulier inschrijven bij de Woej Kledingbank. U krijgt dan een paar keer per jaar de mogelijkheid om bij Woej gratis kleding uit te zoeken.

Woej maakt een afspraak

Na inschrijving wordt u gebeld voor een afspraak om kleding uit te zoeken waarbij gecontroleerd wordt of u aan de voorwaarden voor deelname aan de Kledingbank voldoet. U wordt 1 keer per 3 maanden uitgenodigd. Per keer kunnen er 2 onderstukken (broeken of rokken), 2 bovenstukken, 1 jas en 1 paar schoenen worden uitgezocht.

Openingstijden

De Kledingbank is alleen open op afspraak: maandag  t/m vrijdag van 09.00 – 12.00 en op donderdag ook van 12.00 – 15.00 uur.

Bel of mail Albert Wolf via 06 – 343 862 41 / albert.wolf@woej.nl

Van 9 augustus tot 27 augustus zijn we in verband met de zomerperiode gesloten.

Adres Woej Kledingbank

Jacques Perkstraat 3, 2274 GP Voorburg

Kleding altijd welkom

Woej Kledingbank kan altijd kleding en schoenen gebruiken. Heeft u nog goede kleding in de kast hangen of schoenen staan die u nooit meer aandoet? Maak een ander er blij mee en breng ze naar de Woej Kledingbank. Afgeven kan binnen de openingstijden, zonder afspraak.

Inschrijven Woej Kledingbank

  • Persoonsgegevens

  • Als u een bevestiging van uw aanmelding op uw e-mailadres wilt ontvangen, vul dan hier uw e-mailadres in.
  • Deelname voorwaarde

  • Om gebruik te maken van de Kledingbank dient u aan te kunnen tonen dat u van een minimum inkomen moet rondkomen. Dit is aantoonbaar door middel van een Ooievaarspas of bijvoorbeeld een specificatie van uw inkomen.
  • Toestemming

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.