Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

ZomerPret komt er weer aan!

Nu het zonnetje weer gaat schijnen, komen ook weer langzaamaan de zomerkriebels! Ook dit jaar viert Woej met haar vrijwilligers de zomer samen met de kinderen van 6 t/m 12 jaar. Er staan allerlei leuke activiteiten op het programma in de laatste week van de schoolvakantie.

Deze editie organiseert Stichting Woej samen met SenW. Uiteraard staan ze samen voor hetzelfde doel en gaan ze nog steeds voor zoveel mogelijk pret! Het thema dit jaar is sprookjes. Zo kunnen de kinderen volop hun fantasie gebruiken en lekker wegdromen bij mooie verhalen en activiteiten. Er is een gevarieerd aanbod zodat elk kind zoveel mogelijk plezier beleeft.

Op maandag en woensdag zijn er allerlei workshops te doen van koken tot toneelspelen en knutselen. Dinsdag kunnen de kinderen lekker sporten tijdens de sportdag. Donderdag is er een uitstapje naar het bos om daar o.a. een uitdagende expeditie te doen en vrijdag wordt ZomerPret afgesloten met een boottochtje op de Vliet!

De vrijwilligers van Woej zijn zich nu al aan het inzetten om er met zijn allen weer een onvergetelijk mooie editie van te maken! Komt uw kind ook? Zomerpret is van 26 t/m 30 augustus voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Voor meer informatie over de inschrijving kijkt u op www.woej.nl/zomerpret. Hier vindt u ook meer info over het programma en de kosten.