Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Woej op vrijwilligersmarkt was een succes

Drie medewerkers en een vrijwilliger van Woej bemensden de twee stands van Woej op de vrijwilligersmarkt. Deze markt was georganiseerd door LVvoorElkaar en vond plaats op 9 april.
165 bezoekers vonden hun weg naar het gemeentehuis in Leidschendam.

De geïnteresseerde vrijwilligers in spé namen veel informatie over Woej en de bestaande vacatures mee. Woej Vervoer vertoonde ook een presentatie. De stands waren aangekleed met posters en flyers van Woej, bloemen en paaseitjes. Het kookteam had speciaal voor de gelegenheid boterkoek gebakken. Er zijn veel gesprekken gevoerd en de verwachting is dat Woej er zeker een aantal vrijwilligers bij krijgt. Deze markt is voor herhaling vatbaar.

Lucia Lelieveld (coördinator Vervoer) zegt: ‘Iedereen die binnenloopt is geïnteresseerd in vrijwilligerswerk en zoekend. Dat maakt het makkelijk om mensen gericht aan te spreken.

Wij houden er een goed gevulde agenda aan over, want een aantal mensen wil meelopen met het vervoer en komen langs op De Plint. Met veel andere mensen is afgesproken dat zij contact met ons opnemen als zij het leuk vinden om bij Woej aan de slag te gaan. We hebben iedereen laten weten dat Woej een fijne, goedgeorganiseerde en gezellige organisatie is om voor te werken. ‘

Complimenten aan de dames van LVvoorElkaar voor het geslaagde evenement op een superleuke locatie!

Wilma Brasem (sociaal werker mantelzorg van Woej) is geïnterviewd voor radio Midvliet. U kunt dit interview horen als u klikt op onderstaande link en luistert van minuut 16 tot 21.