Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Iedereen kan meezingen met popkoor Am@zing

Vaak hebben mensen het idee dat je heel goed moet zijn om te gaan zingen in een koor: niets is minder waar! Naast dat zingen gezond is voor lichaam en geest is zingen ook heerlijk om te doen en iedereen kan het.

Popkoor Am@zing werkt met het zogenaamde vocalvizisysteem: Dit laagdrempelige zangsysteem maakt het voor iedereen mogelijk om mee te zingen: Ook al heb je geen enkele ervaring!

Alle verschillende stemmen zijn al ingezongen, staan op de website van het koor en je hoeft deze alleen maar te beluisteren met de zelf uit te printen songtekst. Er zijn dan ook geen audities of stemtests en ze werken niet met het notenschrift.

Iedereen beluistert de zelf uitgekozen partij en als de koorleden samenkomen kun je al redelijk meezingen door dit systeem. Veel mensen zijn dan ook zeer enthousiast!

Popkoor Am@zing kenmerkt zich door de grote verscheidenheid in het repertoire: liedjes van de Beatles, ELO, Michael Jackson, Bløf, Anita Meijer, Lady Gaga en nog vele andere artiesten vanaf de sixties tot heden.

Zingen is goed voor je immuunsysteem en naast het lekkere zingen is er ook ruimte voor gezelligheid. Er is koffie, thee en een fijne sfeer.

Het koor repeteert elke dinsdag van 20:00 – 22:00 uur, inclusief pauze om 20:45 uur.

Kom gratis en vrijblijvend een keertje sfeer proeven!

Het koor heeft dringend nieuwe leden nodig om hun bestaansrecht te houden na de coronaperiode.

Iedereen kan gratis en vrijblijvend 2 x mee zingen. U betaalt geen inschrijfgeld.

Popkoor Am@zing (contactpersoon Charles Vermeer)

Wijk- en dienstencentrum De Plint
Prins Frederiklaan 7
2263 GZ Leidschendam

www.popkooramazing.nl

telefoon 010 – 442 25 99 of info@charlesvermeer.nl