Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Cursus bewegingslessen voor actief ouder worden bij Woej: nu gratis proefles

PERSBERICHT

Wilt u in het dagelijkse leven soepel, veilig en stabiel bewegen? Stress en slijtage van de gewrichten verminderen? En uw zelfredzaamheid behouden en vergroten? Dan is deze cursus iets voor u. Het lichaam ontwikkelt door de jaren heen bewegingspatronen die niet altijd gunstig zijn. Dat kan klachten geven. In de cursus voor 55-plussers of 75-plussers,  met als naam ‘regenererend bewegen in het dagelijks leven’, leert u daarmee om te gaan.  

 Dit programma van 10 lessen (van een uur en 15 minuten) zorgt ervoor dat uw mobiliteit, kracht en balans verbeteren. En u het vertrouwen en plezier in de dagelijkse bewegingen hervindt. Ook valpreventie maakt onderdeel uit van deze cursus. De hele cursus kost 82 euro.

U wordt begeleid bij het (her)ontdekken van betere beweegpatronen voor de dagelijkse bewegingen. Denk daarbij aan onder andere staan, lopen, balans, tillen, zitten, liggen en opstaan.

U hoeft geen goede conditie te hebben of lenig te zijn. We gebruiken eenvoudige oefeningen, waarin iedereen zijn eigen grenzen kan opzoeken. De enige vereiste is dat u zelfstandig kunt lopen.

Cursist Willem (78 jaar) zegt :”Door de inspirerende en vakkundige leiding van Mirre kan ik door de cursus onder andere veel beter lopen (zonder stok zoals voorheen) en beter en gemakkelijker opstaan uit een zittende houding. Echt een aanrader.”

Wilt u eerst kijken of het iets voor u is? Kom dan vrijblijvend naar een gratis proefles.

Wanneer?

Vrijdagochtend 6 mei

9:00 – 10:15 uur (voor 55+)

10.30 – 11:45 uur (voor 75+)

Waar? 

Wijk – en dienstencentrum De Plint (Woej), Frederiklaan 7 in Leidschendam.

Meer informatie?

Kijk op www.regenererendbewegen.nl/cursusbijwoej

Aanmelding of vragen?

Via email: regenererendbewegen@gmail.com

Meld u nu aan voor de proefles, er is een maximaal aantal deelnemers.

U bent van harte welkom om mee te doen!