Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Woej is grotendeels open: komt u weer langs?

PERSBERICHT

Woej heeft haar deuren grotendeels geopend. Medewerkers en vrijwilligers zijn de afgelopen weken hard aan de slag geweest met de openingsvoorbereidingen. Heel veel activiteiten zijn weer te bezoeken. Meer Bewegen Voor Ouderen, yoga, Nederlandse les, tekenen & schilderen, biljarten, edelsmeden en nog veel meer.  Per wijk- en diensentcentrum is er een aangepast rooster beschikbaar op onze website www.woej.nl onder activiteitenkalender.

De overige diensten van Woej zijn ook beschikbaar. Dus wilt u ondersteuning als (jonge) mantelzorger, advies over omgaan met geld, administratie of sociaal juridische hulp, hulp bij smartphone en tablet, vervoer of een afspraak maken bij de Kledingbank? Bel met ons of kijk op de website voor het volledige overzicht van onze diensten.

Wij willen onze bezoekers de mogelijkheid bieden deel te nemen aan activiteiten, hulp te bieden waar dat nodig is en er voor elkaar te zijn. Om dit op een verantwoorde manier te doen, hebben wij diverse protocollen opgesteld. Dit alles volgens de richtlijnen van de rijksoverheid en voor uw en onze gezondheid. Dit houdt onder andere in dat er maximaal 30 bezoekers aanwezig kunnen zijn, afhankelijk van de ruimte op de locatie en rekening houdend met de basisregel van 1,5 meter afstand. Het dragen van een mondkapje blijft verplicht, ook als u gevaccineerd bent.

Op woej.nl vindt u onze protocollen en leest u alle informatie over wat Woej tijdens de coronacrisis doet. Heeft u nog vragen, bel met 070 – 205 47 50.

We hopen u snel weer te ontmoeten! Woej is er voor iedereen.