Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Nieuw bij Woej: stappies & bakkies

De afgelopen maanden zijn een aantal wijkbewoners trouw aangehaakt bij het wekelijkse Woej bakkie. Dit wekelijkse koffie-moment ontstond, omdat Woej in contact wilde blijven met de buurtbewoners ondanks dat er weinig kon vanwege corona. Het vond plaats buiten bij wijkcentra de Plint en de Groene Loper. Buurtbewoners konden een gratis kopje koffie of thee halen. Een soort koffie to go met een praatje erbij. Een klein moment om even bij elkaar te checken hoe het gaat en of er nog wat nodig is. Een alternatief voor de (koffie)momenten die niet binnen plaats konden vinden. Toch konden velen niet wachten totdat de deuren van de wijkcentra weer open zouden gaan en gelukkig was het vanaf 5 juni zover! Elkaar ontmoeten gaat zo een stuk makkelijker, ook als het regent.

Samen met wijkbewoners wordt er weer volop nagedacht over alle activiteiten zowel binnen als buiten het wijkcentrum. Bewegen en wandelen is iets waar we aandacht aan willen besteden. Juist na deze tijd waarin we veel binnen hebben gezeten. Een rondje buiten lopen doet vaak veel goeds op zowel fysiek als mentaal vlak en het is natuurlijk ook hartstikke gezellig om elkaar zo te leren kennen.

Vandaar ook dat het Woej bakkie op de locatie Groene Loper in Voorburg in een nieuw jasje is gestoken. Vanaf nu is er een aanbod voor mensen die de combinatie van wandelen en aansluitend een koffietje prettig vinden.  Oftewel Stappies & bakkies. Elke donderdag van 11.00 tot 12.00 uur.

Alleen koffiedrinken of alleen wandelen is uiteraard ook mogelijk. Vanaf 10.00 uur is er een vrijwilligster op de locatie voor het Woej bakkie. Het wandelen vindt plaats tussen 11.00 en 11.30 uur, startpunt is de Groene Loper, van Royenstraat 2 in Voorburg

Aanmelden voor de wandeling kan via suzanne.schalkwijk@woej.nl

Bij de Plint zijn het wandelen en Woej bakkie niet gecombineerd. In Leidschendam kunt u iedere maandag vanaf wijk- en dienstencentrum de Plint wandelen. Vertrek om 11.15 uur.

Woej bakkie op de Plint is iedere donderdag van 1o.00 tot 12.00 uur.