Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Organisaties vragen om creatieve ideeën in de Week van Respect: wat betekent respect voor u?

PERSBERICHT

In de nationale Week van Respect vragen SenW, Woej, Bibliotheek aan de Vliet, COC Haaglanden, Fenomeen Bovenveen en Stichting IDB op een bijzondere manier aandacht en begrip voor het respectvol samenleven. Deze week is van 8 tot en met 14 november.

Wat betekent respect voor u? Op welke wijze uit u respect naar de ander? Krijgt u voldoende respect voor wat u doet?

Bewoners van Leidschendam-Voorburg kunnen op een creatieve manier laten zien wat respect voor hen betekent en worden uitgenodigd hun gedachten en ideeën over respect uit te drukken.

Dat kan met een tekening, gedicht, foto of welke creatieve uiting dan ook. Mét daarbij een persoonlijk verhaal over wat respect voor hen betekent.

Van alle inzendingen worden zes ontwerpen uitgekozen om een ansichtkaart van te maken. Die worden vervolgens verspreid over diverse locaties in Leidschendam-Voorburg. Deze kaartjes kunnen gratis worden meegenomen en opgestuurd of persoonlijk gegeven worden aan iemand.

Alle inzendingen worden, mits hier uitdrukkelijk toestemming voor is gegeven, op één van de locaties tentoongesteld aan de ‘Muur van Respect’.

U bent van harte welkom om bij een van de deelnemende organisaties uw bijdrage aan te leveren. Wilt u het liever via de mail sturen? Dan kan dat via weekvanrespect@leidschendamvoorburginclusief.nl  De uiterste inleverdatum is 15 november.

Op 26 november krijgen de zes winnaars uit handen van wethouder Floor Kist hun zelf ontworpen ansichtkaart.

Wij hopen veel creatieve bijdragen te mogen ontvangen!

 

Hoe maak je een ansichtkaart?
U kunt hier de ansichtkaart downloaden waarop u uw ontwerp kunt maken:

www.senw-lv.nl/wp-content/uploads/2021/11/Week-van-Respect-ansichtkaart-.pdf