Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Jonge helden in het zonnetje

PERSBERICHT

Jonge Helden zijn jongeren die zorgen hebben voor of over iemand in hun directe omgeving. Zij maken een groot verschil voor degene waar ze voor zorgen. Alle reden om ze met de Dag van de Mantelzorg in het zonnetje te zetten.

Een op de vijf jongeren groeit op met zorg voor een ander. Bijvoorbeeld voor vader, moeder, broer(tje) of zus(je) met een beperking, ziekte, verslaving of psychische problemen Officieel heten ze jonge mantelzorgers, maar in Leidschendam-Voorburg noemen we ze Jonge Helden. Want dat ben je wel, als je zo veel verschil maakt in iemands leven! Jonge mantelzorgers helpen meer dan gemiddeld mee met zorg en/of praktische zaken. Wat daarnaast de nodige energie kost, is dat ze vaak zorgen hebben over de situatie. Alle reden dus om ter gelegenheid van de Dag van de Mantelzorg voor hen een uitje te organiseren. Jonge Helden van 6 – 25 jaar uit Leidschendam-Voorburg kunnen op dinsdag 9 november bij restaurant Fratelli gezellig pizza komen eten. Tussen 17.00 – 18.30 uur serveert Fratelli een pizza-maaltijd, aangeboden door Woej en SenW (dus gratis voor deelnemers). Een geldige QR-code is nodig.

Opgeven is noodzakelijk en kan via jongehelden@woej.nl, tot uiterlijk maandag 8 november. Meer informatie over jonge helden op het Instagramaccount: Jongehelden_woej en www.woej.nl.