Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Geldzaken onder controle met de Geldcheck van Woej

Persbericht

Woej heeft een nieuwe dienst voor inwoners van Leidschendam-Voorburg: de Geldcheck. Hier kunt u terecht met vragen over uw financiën.

Vindt u het lastig om overzicht te houden over uw geldzaken? Maakt u wel gebruik van alle regelingen en toeslagen waar u recht op heeft? Of heeft u hulp nodig bij het aanvragen van kwijtschelding? Heeft u schulden en weet u niet waar u terecht kunt? In een vrijblijvend gesprek bekijken we uw totale schuldenlast. Ook krijgt u tips en advies om uw schulden af te lossen en/of wij verwijzen u door naar de juiste instantie. Geldcheck geeft u inzicht in uw financiële situatie in een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek.

De Geldcheck is gratis, onafhankelijk en zonder enige verplichting. De informatie die u deelt wordt niet zonder uw toestemming gedeeld met andere organisaties. Er is geen sprake van een langdurig traject en u bepaalt zelf waar en wanneer u wilt afspreken.

Wilt u een afspraak maken? Bel dan 06 28 07 90 07, via de receptie: 070 205 47 50 (vraag naar Inge Zuurmond) of mail naar: geldcheck@woej.nl