Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Gratis kaarten voor voorstelling Local Heroes ‘Ongezien’ op 6 en 20 april

Ze doen, denken en creëren.
Alles wat zij maken blijft echter ongezien.
Wie zijn deze mensen? Wat is hun verhaal?

Vanuit ‘Cultuuranker Leidschendam-Voorburg’  hebben elf gedreven buurtbewoners een voorstelling gemaakt over het thema eenzaamheid. De persoonlijke verhalen van de spelers zijn in de voorstelling door regisseuse Sylvia Bos verwerkt.

In juni 2021 is het stuk vier keer opgevoerd, waarin ze vertelden wat voor hen eenzaamheid betekent. Iedereen ervaart eenzaamheid anders. Doordat de verhalen zo verschillend zijn, kan je je altijd in één of meerdere verhalen herkennen. Het is een diverse voorstelling geworden met een lach en een traan, die ze samen hebben gemaakt.

Een  bezoeker schreef na de voorstelling “Zondag weer in ’t theater. Vijf en zeventig minuten geboeid. Spelers toonden hun kwetsbaarheid. Ik voelde herkenning. Een stuk uit het leven gegrepen. Gebracht met humor. Toonbeeld van moed en veerkracht”.

Bent u benieuwd naar hun verhalen? Door het succes van deze voorstelling, gaat het stuk in reprise op woensdag 6 en 20 april in Theater Ludens.

Deze groep mensen heeft gerepeteerd in De Groene Loper, wijk- en dienstencentrum van Woej, in Voorburg. Ook bezoekers en buurtbewoners van Woej doen mee. Wij wensen ze allemaal veel succes en plezier met de voorstellingen!

Reserveren

De (gratis) kaarten zijn te reserveren op www.theaterludens.nl

De voorstelling ‘Ongezien‘ is op de volgende data in Theater Ludens te zien:

We hopen u te verwelkomen.