Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Alzheimer Cafe op di 12 maart om 19u in woonzorgcentrum De Mantel

Dit keer met het thema: met een naaste met dementie begint het afscheid nemen en het rouwen al lang vóór je diegene verliest aan de dood. Je naaste gaat steeds minder lijken op de persoon die hij/zij ooit was en je kunt steeds minder contact krijgen. Hierdoor neem je beetje bij beetje afscheid. Dat gaat gepaard met ingrijpende en verwarrende emoties, omdat je naaste nog niet echt dood is.

Op dinsdag 12 maart as, om 19.30 uur, zullen René Dullaard en Riekie Esser van Effero, een toelichting geven. Zij zijn beide ervaringsdeskundig op het persoonlijke vlak, in de zorg en nu via hun bedrijf. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen.

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Conny van Dam, voorzitter Alzheimer café: cvdam@wzh.nl of bellen naar tel. 0622442139.

U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom in woonzorgcentrum De Mantel, Klaverweide 54, 2272 BV Voorburg. De toegang is gratis.

Alzheimer Café Leidschendam- Voorburg
Het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg is een lokaal ontmoetingspunt voor mensen met dementie, familie, naasten, hulpverleners, studenten en andere betrokkenen of geïnteresseerden. Maandelijks geeft een deskundige binnen een bepaald thema uitleg en beantwoordt vragen. Dit alles in een ontspannen sfeer. Verder is er informatie aanwezig over de mogelijkheden voor hulp- en dienstverlening.

Het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg is een samenwerkingsproject van Alzheimer Nederland – regioafdeling Haaglanden, Florence, Welzijn Oud en Jong (Woej) en WoonZorgcentra Haaglanden (WZH)

Bereikbaarheid
Woonzorgcentrum De Mantel is bereikbaar met:
Tram 6 en 2, 4 en 3, 9, Metro E.
De Mantel beschikt over ruime parkeergelegenheid.