Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Viering Internationale Vrouwendag op za 2 maart

Stichting IBCE en Woej organiseren op zaterdag 2 maart 2024 de Internationale Vrouwendag in Wijk- en Dienstencentrum de Plint.

Dit jaar is het thema van vrouwendag: ‘Eén wereld, duizend vrouwen’. Het thema draait volgens het platform van de Internationale Vrouwendag in Nederland over de overeenkomsten, maar ook over de verschillen van vrouwen uit Nederland en vrouwen vanuit  verschillende culturen. Thema’s als het huwelijk en de geboorte krijgen de aandacht.

Zoals elk jaar vieren wij ook dit jaar internationale vrouwendag om elkaar te ontmoeten, elkaar te leren kennen en elkaar te steunen. In onze samenleving blijven vrouwen hard werken om verandering en verbetering van hun positie te bewerkstelligen, zowel in het bedrijfsleven, de politiek, in de kunst en in de overheid. De uitdagingen zijn talrijk. Er moeten nog veel zaken en dromen worden aangepakt en verwezenlijkt.

De viering wordt gehouden in Wijk- en Dienstencentrum de Plint, Prins Frederiklaan 7 in Leidschendam op zaterdag 2 maart van 14.00 – 17.00 uur.

Het programma bestaat uit een aantal groepsdiscussies over de thema’s huwelijk, geboorte en geluk. Diverse muziek- en dansvoorstellingen, lekker eten en kinderactiviteiten. Het belooft een bijzondere en gevarieerde dag vol inspirerende gesprekken te worden onder het genot van culturele diversiteit.

Toegang is alleen voor vrouwen. Sommige optredens worden wel verzorgd door mannelijke artiesten.

Deze viering wordt georganiseerd door de vrouwen van: Stichting IBCE Leidschendam, Stichting Woej en Eddyana-Palet

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Zeynep Killi van St. IBCE, telefoonnummer 06 – 55344469 of via de mail: zhkilli@gmail.com
De viering van Vrouwendag 2024 in Leidschendam wordt mede mogelijk gemaakt door financiering van Vlietwensen en Huurdersvereniging Respectus.