Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Mantelzorgcafé ‘wandelend in gesprek’ di 26 maart

Op dinsdagmiddag 26 maart is er weer Mantelzorgcafé. Zoals altijd kunt u, als mantelzorger van een naaste met een psychische kwetsbaarheid, een chronische ziekte of een lichamelijke- en/of verstandelijke beperking, terecht voor informatie, een luisterend oor dan wel het onderling uitwisselen van ervaringen.

Deze bijeenkomst heeft als thema ‘wandelend in gesprek’. Wandelen biedt afleiding en werkt stress verlagend. Praten met een ander die de mantelzorg herkent kan helpen. Dat betekent dat je goed voor jezelf zorgt. Bij slecht weer zorgen wij natuurlijk voor een alternatief programma.

Dus zorgt u voor een naaste en wilt u graag andere mantelzorgers ontmoeten? Dan ontvangen wij u graag in wijkcentrum De Oranjehoek, Oranje Nassaustraat 1 in Voorburg. De inloop is vanaf 12.00 uur en het programma duurt van 12.30 uur tot 14.00 uur. Daarna kunt u even nog napraten.

Aanmelden is niet nodig en voor de lunch wordt gezorgd. We zien uit naar uw komst!

Het Mantelzorgcafé vindt elke vierde dinsdagmiddag van de maand plaats, op initiatief van Woej, Florence en Woonzorgcentra Haaglanden. Met als doel het samenbrengen en ondersteunen van mantelzorgers in Leidschendam-Voorburg.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Woej 0702054750, optie 5