Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Woej gaat voedselverspilling tegen met buurtkoelkast

Persbericht

Heb je iets over, dan zet je het erin. En heb je iets nodig? Dan kun je het gratis pakken. De buurtkoelkast is een ideale manier om eten te delen en samen met je buren voedselverspilling tegen te gaan. Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper van Woej  neemt op donderdag 2 februari een buurtkoelkast in gebruik.

Het is een openbare koelkast die voor iedereen toegankelijk is. Heeft u teveel gekookt of nog groenten en fruit liggen die u niet gebruikt? Of gaat u op vakantie en ligt de koelkast nog vol met eten? Gooi het niet weg, maar leg het in de koelkast en maak iemand anders blij. Dat geldt ook voor supermarkten en restaurants die producten over hebben.

De ingebruikname van de koelkast vindt plaats op 2 februari om 14:00 uur. Er wordt dan ook uitgelegd hoe het werkt. Als u al iets voor de koelkast heeft, kunt u dat meteen meenemen. Iedereen is welkom bij de opening op De Groene Loper, Van Royenstraat 2 in Voorburg.

De koelkast staat naast de receptie. Woej houdt de koelkast schoon en zorgt ervoor dat er geen ‘oude’ restjes in blijven liggen. De buurtkoelkast is geschonken door Wooninvest.

De Groene Loper is maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Tijdens deze openingstijden kunt u gebruik maken van de koelkast.

Voor vragen of informatie kunt u terecht bij Kajol Gajadhar, opbouwwerker Voorburg (werkdagen: dinsdag, donderdag en vrijdag) via mail Kajol.gajadhar@woej.nl of telefoon 06 – 302 126 58.