Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Woej gaat deels weer open

PERSBERICHT

De activiteiten en cursussen op de wijk- en dienstencentra van Woej gaan vanaf woensdag 19 januari deels weer open. In eerste instantie sluit Woej om 17:00 uur. De horeca gaat nog niet open. Woej pakt de openstelling in fases aan om het op een zo veilig en verantwoord mogelijke manier te laten verlopen. Vooral ook omdat het aantal coronabesmettingen nog steeds erg hoog is.

Wilt u weten of u bij een bepaalde activiteit / cursus terecht kunt? Dan kunt u dit navragen. Woej is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 13.00 uur via 070 – 205 47 50.

Wat gaat er zeker door?

Vóór 15 januari waren al een aantal diensten van Woej opengesteld. Die blijven nu ook open. Dit betreft ‘De Ontmoeting’, de Kledingbank, vervoer, personenalarmering, burenhulp, diëtiste  (De Plint), rijbewijskeuring (De Plint en De Groene Loper) en het Sociaal Service Punt: spreekuur (De Groene Loper).

Heeft u een afspraak gemaakt bij een van deze diensten of gaat uw activiteit / cursus door, dan bent u van harte welkom op onze locaties. Wij houden ons aan de maatregelen van het RIVM. Dus het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand zijn verplicht.