Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Woej (deels) weer open

Sneller dan verwacht gaat Nederland (deels) weer open. Wij zijn erg blij dat ook Woej haar deuren weer kan openen vanaf zaterdag 5 juni!

In het kort de belangrijkste zaken zoals die vanaf 5 juni gaan gelden.

  • Alle locaties gaan weer open, zowel overdag als ’s avonds.
  • Dit betekent dat de activiteiten weer volledig worden gestart. Hierbij gelden wel bepaalde beperkingen, die met name samenhangen met de omvang van de ruimtes en de aard van de activiteit. Per ruimte geldt een maximum aantal aanwezigen (gevolg van de 1,5 meter regel). In de algemene ruimtes en op de looproutes blijven mondkapjes en de overige hygiëneregels nog altijd verplicht. Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan het programma voor de activiteiten. Zodra het beschikbaar is, plaatsen we het op de website.
  • De inloop voor inwoners die een kopje koffie willen drinken of de krant lezen, is binnen de grenzen van het toegestane aantal aanwezigen (met name in de lobbies) mogelijk.
  • De horecafunctie wordt eveneens opgestart, waarbij geldt dat na 22.00 uur geen drankjes meer worden geserveerd.

We zijn blij dat Woej haar activiteiten weer volledig kan gaan oppakken. Voorzichtigheid blijft echter gewenst. Wij houden ons dus, binnen deze ruimere grenzen, aan de basisregels: houd afstand, draag wanneer nodig een mondkapje en was regelmatig je handen.

Voor de volledige protocollen klik hier