Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Willy Werkt Mee

Willy Tiekstra, directeur-bestuurder van Woej stelt zich onder het motto “Willy Werkt Mee”, graag beschikbaar om een dagje op de werkvloer mee te draaien. Dat leverde in korte tijd al de nodige uitnodigingen op. Hierbij een kort verslag van haar leerzame en aangename ochtend met enkele vrijwilligers van Woej Vervoer.

Willy vertelt: ‘De eerste keer dat ik meedraaide in het kader van “Willy Werkt Mee” met enkele vrijwilligers van Woej was op 27 oktober.
Vrijwilliger René van Vervoer was er als de kippen bij met een uitnodiging na mijn aankondiging. Nadat ik eerst met de woensdagploeg had bijgepraat onder het genot van een lekker kopje koffie, heb ik met chauffeur Leo en begeleider Nieske meegereden in bus 2 om een aantal mensen thuis op te halen en weer af te leveren bij de WZH-locatie Prinsenhof. Daarna lieten planners René en Okko mij zien hoe zij ervoor zorgen dat de juiste bus op het juiste moment op de juiste plaats staat. Het leverde niet alleen boeiende gesprekken met de vrijwilligers en de passagiers op, maar ook een goed beeld van de inzet van onze vervoersvrijwilligers en de waardering die zij daarvoor krijgen. Kortom: een leerzame en aangename ochtend! Dank nogmaals aan René, Nieske, Leo en Okko!’


Van links naar rechts: Willy, Leo en Nieske