Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Verdere versoepeling coronamaatregelen

De coronabesmettingen zijn nog altijd hoog, maar de ziekenhuisopnames lopen niet op. Ook zijn we beter tegen het virus bestand, door vaccinaties, boosterprikken en omdat er al veel mensen corona hebben gehad. Daarom gaat Nederland verder open, in drie stappen. Woej sluit daarbij aan.
Bij de eerste stap die op 15 februari inging, veranderde er nog niks bij Woej.

Vanaf 18 februari:

  • is het niet meer verplicht om een ​​mondkapje te dragen. Als u zich er prettig bij voelt om dat wel te doen, is dat natuurlijk prima.
  • Ook de 1,5 meter afstand vervalt. Dat betekent dat de activiteiten en cursussen weer met het maximale aantal bezoekers kunnen doorgaan. Voor wat betreft de horeca-activiteiten kiest Woej ervoor het maximum aantal bezoekers vanaf 25 februari in te laten gaan.
  • Alles mag open tot 1 uur ’s nachts, dus kunnen bij Woej de avondactiviteiten weer volledig doorgaan.

Hierbij alle stappen op een rij: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2022/02/15/alles-kan-weer-open-in-3-stappen

Bij Woej Vervoer blijft het wel verplicht om een ​​mondkapje te dragen. Zij volgen de maatregelen van het KNV: https://www.knv.nl/coronaprotocollen/

Ondanks alle versoepelingen is het belangrijk om rekening te houden met elkaar. Het coronavirus is niet weg. Daarom is het advies om op drukke plekken toch een mondkapje te dragen.
Ook vragen wij om thuis te blijven als u klachten heeft die kunnen wijzen op corona.

Verder blijft gelden:

  • Was vaak uw handen.
  • Hoest en nies in uw elleboog.
  • Geef niemand een hand.

Tot ziens op onze locaties!