Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

De Buurtkamer start wandelclub de Heuvelwijk

PERSBERICHT

Met het mooie weer in aantocht kunt u eropuit trekken, want vanaf 2 maart start de Heuvelwijk met een eigen wandelclub. Samen wandelen, genieten van de mooie route en afsluiten met een gezamenlijke kop koffie of thee. Dat zijn de ingrediënten van deze wekelijkse wandelclub.

Wilt u liever niet alleen wandelen, maar graag samen met buurtgenoten?  Dan is dit uw kans. Twee buurtbewoners zetten de wandelingen uit. Ze kijken daarbij naar mooie routes in de directe omgeving van de Heuvelwijk, zoals Rusthout en Schakenbosch. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Iedereen kan meelopen, jong en oud. Ook als u gebruik maakt van een rollator, bent u welkom. Het tempo wordt aangepast aan de groep. Bij regen gaat de wandeling niet door.

De wandeling duurt een uur.  Na afloop kunt u gebruik maken van een gratis kopje koffie of thee in de Buurtkamer, zodat u de andere bewoners beter leert kennen.

De Buurtkamer is dé huiskamer van de Heuvelwijk. De activiteiten worden georganiseerd door bewoners voor bewoners.

Wanneer en waar?

Elke week vanaf woensdag 2 maart, start 10.15 uur.
Verzamelpunt is het schoolplein van SenW, Dobbelaan 4 in Leidschendam.

Kosten?

Geen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Femke Janssen, opbouwwerker van Woej. Telefoon 06 – 484 098 94, mail: femke.janssen@woej.nl

Heeft u zelf ideeën voor activiteiten in de Buurtkamer? Dan kunt u ook bij Femke terecht.

De Buurtkamer is een samenwerkingsverband van SenW, Woej en de buurtbewoners van de Heuvelwijk.