Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Theateruitjes met busvervoer – het Woej Cultuurmenu 55+

Het Woej Cultuurmenu 55+ voor de maanden januari tot en met maart 2020 ligt klaar!

Vier maal per jaar organiseert Woej voor inwoners van Leidschendam-Voorburg een tweemaandelijks leuk en afwisselend cultureel programma met zes voorstellingen voor ouderen die graag naar het theater gaan. Ook voor de komende maanden is er een aantrekkelijk programma: cabaret, toneel, musical, dans en muziek in verscheidene stijlen. Het programma is geheel verzorgd: de activiteiten omvatten vervoer met Woejbusjes (u wordt thuis opgehaald en ook weer teruggebracht), begeleiding in het theater, koffie/thee vooraf en een consumptie in de pauze of na afloop. Per voorstelling kunnen er maximaal 16 deelnemers mee.
Wie de afgelopen maanden heeft deelgenomen krijgt het nieuwe programma automatisch toegezonden; nieuwe geïnteresseerden kunnen het programma telefonisch opvragen, of afhalen in het wijk- en dienstencentrum. U kunt ook hier kijken op de website.

Interesse? De inschrijving sluit 6 januari, dus wacht U niet te lang!
U kunt ook gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.woej.nl/cultuurmenu.
Voor toezending van het programmaboekje of voor inlichtingen kunt u bellen naar Woej, telefoon 070 – 205 47 50, op werkdagen tijdens kantooruren.
Een programmaboekje zelf ophalen kan bij WDC Oranjehoek, Oranje Nassaustraat 1 in Voorburg. Ook bij WDC De Plint en WDC De Groene Loper zijn programmaboekjes beperkt verkrijgbaar.