Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Odensehuis in gemeente op komst  

Er komt een Odensehuis in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Een Odensehuis is een ontmoetingsplek voor thuiswonende mensen met geheugenklachten of (beginnende) dementie, mantelzorgers en naasten.

Het wordt een huiselijke, veilige plek in de buurt waar ruimte is voor ontmoeten en leren van elkaar, voor ondersteuning, activiteiten en ontspanning. In een Odensehuis benutten we de talenten van de deelnemers en zetten zij hun kennis en kunde in bij de activiteiten die ze samendoen. De kwaliteit van het leven staat er centraal. Het Odensehuis is een initiatief van Woej.

Er zijn in Nederland nu bijna 60 Odensehuizen, waar vrijwilligers de deelnemers ondersteunen en enthousiasmeren voor activiteiten. Alle vrijwilligers worden getraind en zoveel mogelijk ingezet op basis van hun interesses en kwaliteiten. De coördinator heeft een faciliterende en ondersteunde rol in de organisatie.

Woej is momenteel op zoek naar een geschikte locatie. Heeft u interesse om als deelnemer naar het Odensehuis te komen of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Belt u dan met Lonneke de Vries, coördinator Odensehuis, telefoon 06 – 39512852.