Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Mantelzorgcafé op dinsdag 28 november : Mentorschap & Bewindvoering

Zoals altijd kunt u, als mantelzorger van een naaste met een psychische kwetsbaarheid, chronische ziekte, lichamelijke of verstandelijke beperking, op deze middag terecht voor informatie, een luisterend oor en het onderling uitwisselen van ervaringen.

De bijeenkomst van deze middag heeft als speciaal thema mentorschap en bewindvoering.

Voor dit thema is gekozen omdat het, bij het zorgen voor een ander, weleens kan gebeuren dat u tegen juridische of financiële kwesties aanloopt waarvan u zich afvraagt of die wel goed geregeld zijn. Of dat u meer inzicht zou willen hebben op het vlak van de zeggenschap. Tijdens deze speciale bijeenkomst kan u al uw vragen hierover aan een professionele bewindvoerder en tevens mentor voorleggen.

Het Mantelzorgcafé vindt elke vierde dinsdagmiddag van de maand plaats. Het Mantelzorgcafé is een initiatief van Woej, Florence, en Woonzorgcentra Haaglanden met als doel het samenbrengen en ondersteunen van mantelzorgers in Leidschendam-Voorburg.

Dus zorgt u voor een naaste? U bent van harte welkom bij Wijkcentrum de Oranjehoek, Oranje Nassaustraat 1 in Voorburg. Inloop vanaf 12.00 uur. Voor lunch wordt gezorgd. Het programma begint om 12.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Daarna kunt nog even napraten. Aanmelden is niet nodig. We zien uit naar uw komst!

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Wietske de Kat (Woej) 0702054750