Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Nieuw seizoen bij Woej:  cursussen en activiteiten met voor elk wat wils

PERSBERICHT

Zin om iets nieuws te leren, creatief of sportief bezig te zijn of sociale contacten op te doen? In de wijk- en dienstencentra van Woej zijn er van maandag tot en met vrijdag dagelijks activiteiten en cursussen waaraan u deel kunt nemen of waar u binnen kunt lopen voor een kop koffie. Alle cursussen en activiteiten beginnen vanaf 30 augustus. In kleine groepjes vanwege de coronamaatregelen.

Een greep uit het aanbod

Elke doordeweekse dag is er ’s morgens de mogelijkheid om te tekenen en/of schilderen. Een ieder werkt met materiaal naar eigen keuze. De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

Wilt u uw creativiteit uitdagen dan kunt boetseren of edelsmeden in De Groene Loper.
Spreekt u een aardig woordje Engels en wilt u hier verder in groeien, dan bent u ook van harte welkom bij De Groene Loper. Hier wordt onder leiding van een zeer deskundige Engelstalige docent een cursus van circa 25 lessen aangeboden.

Ook kunt u deelnemen aan één van onze sportactiviteiten. Wij bieden diverse sportactiviteiten, zoals yoga, mindfulness, pilates, tafeltennis, meer bewegen voor ouderen, biljarten, koersbal en line dance. Alle activiteiten zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Bent u zoekende naar wat het beste bij u past, dan kunt u vrijblijvend en gratis een les meedoen. Alle activiteiten worden onder begeleiding van een deskundige docent gegeven.

Bent u op zoek naar contact met buurtgenoten, dan zijn er per week tal van eet- en koffiemomenten en buurtinitiatieven, zowel bij De Groene Loper als  De Plint, waar u aan kunt deelnemen na aanmelding. Aanmelden is belangrijk in verband met het aantal toegestane personen per ruimte door de coronamaatregelen.

Nieuw in ons aanbod is de cursus ‘regenererend bewegen voor 55+’. In deze cursus van 10 bijeenkomsten van 1,5 uur leert u nieuwe methodes aan om soepel en veilig te bewegen en uw zelfredzaamheid te behouden. Voor meer informatie kunt u de website bekijken of direct contact opnemen met de docente https://www.regenererendbewegen.nl/cursusbijwoej

Hoe kunt u zich aanmelden voor een cursus?

U kunt zich aanmelden via onze website www.woej.nl Hier kunt u ook ons hele aanbod bekijken.

Het is ook mogelijk om langs te gaan bij één van onze wijkcentra en u daar in te schrijven.

Voor meer informatie kunt u bellen met 070 – 205 47 50.

Wijk- en dienstencentrum De Plint, Prins Frederiklaan 7 in Leidschendam
Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper, van Royenstraat 2 in Voorburg
Wijk- en dienstencentrum Oranjehoek, Oranje Nassaustraat 1 in Voorburg

We hopen u snel te ontmoeten! Woej is er voor iedereen.