Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Nederlandse taalles in kleine groepjes bij Woej

PERSBERICHT

Wilt u Nederlands leren spreken én weten wat er in het nieuws en in Nederland gebeurt? Dan is de wekelijkse taalles van Woej een goede manier om dat te bereiken. Samen met de andere cursisten verhoogt u uw spreekvaardigheid. De vrijwilligers Nederlandse taalles van Woej maken gebruik van verschillende lesmethodes en boeken om de lessen te geven. Ook het nieuws komt  vaak aan bod. Zo kunt  u meer te weten komen over de Nederlandse cultuur. Vanaf september starten de lessen weer op de wijk- en dienstencentra van Woej.

Deze lessen vinden plaats in kleine groepjes. De taallessen richten zich op beginners en licht gevorderden. Naast taallessen zijn er in de wijk- en dienstencentra nog veel andere activiteiten waar u  aan mee kunt doen om de Nederlandse taal te oefenen.

De lessen starten vanaf 1 september en vinden elke week plaats. De lessen duren een uur.

Dinsdag- en woensdagochtend in wijk- en dienstencentrum De Groene Loper tussen 9:30 – 12:00 uur.

Dinsdag- en donderdagochtend tussen 9.30 – 12.00 uur en woensdagmiddag tussen 13.00 – 15.30 uur in wijk- en dienstencentrum De Plint.

Aanmelden en informatie

Wilt u meedoen? U kunt u inschrijven bij één van onze wijk- en dienstencentra:

Wijk- en dienstencentrum De Plint, Prins Frederiklaan 7 in Leidschendam
Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper, van Royenstraat 2 in Voorburg.

Wilt u eerst meer informatie? U kunt contact opnemen via telefoonnummer 070 – 205 47 50. Wij zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 9.00 en 13.00 uur. Of stuur een mail naar info@woej.nl. U kunt ook langs komen op een van onze locaties.