Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Het programma van de Warme Winter Week bij Woej is bekend

Persbericht

Wilt u gezellig met andere inwoners van Leidschendam-Voorburg de dagen tussen Kerst en Oud en Nieuw doorbrengen? Woej organiseert op 27, 28 en 29 december de Warme Winter Week. U kunt zowel in wijk- en dienstencentrum De Plint als in wijk- en dienstencentrum De Groene Loper terecht voor een programma dat gevuld is met activiteiten, workshops en maaltijden.

Woej hoopt vooral ook veel warmte en gezelligheid te kunnen bieden in tijden waarin er veel zorgen bestaan over onder andere de stijgende energiekosten. De huiskamers van Woej zijn verwarmd en er is ruimte om elkaar te ontmoeten. Woej stelt deze winter haar accommodaties open als Warme Huiskamer. De Warme Winter Week is de start hiervan. Naast verschillende activiteiten, die in de winterweek worden georganiseerd door mensen uit de wijk, zijn er ook energiecoaches aanwezig om vragen over energiekwesties te beantwoorden.

Natuurlijk biedt Woej het hele jaar door een open huiskamer waar iedereen welkom is.

De Warme Winter Week vindt plaats op 27, 28, 29 december tussen 10:00 en 17:00 uur.

De activiteiten en workshops zijn allemaal gratis te volgen. U kunt elke dag een maaltijd krijgen voor € 2,-. Aanmelden vooraf is zowel voor de activiteiten, workshops als voor de maaltijden vereist in verband met het aantal plaatsen. Dit kan via de receptie van de locaties, telefonisch of via de mail.

Voor het hele programma van de Warme Winter Week kijkt u op https://www.woej.nl/nieuwsberichten/programma-warme-winter-week-woej/

Adressen:
Wijk- en dienstencentrum De Plint, Prins Frederiklaan 7 in Leidschendam, telefoon: 070 – 205 47 71

Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper, Van Royenstraat 2 in Voorburg, telefoon: 070 – 205 47 62.

Aanmelden via de mail kan voor beide locaties via Kajol Gajadhar (opbouwwerker): Kajol.Gajadhar@woej.nl

De Warme Winter Week is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Vidomes, WoonInvest, Respectus, Sterk voor Noord, Vlietwensen en PLUS Post.