Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Culturen ontmoeten elkaar bij culinaire maaltijd: een samenwerking van stichting IBCE en Woej

Persbericht

Wilt u lekker eten en mensen ontmoeten? Vrijwilligers van de Stichting Interculturele Bevordering Contact & Educatie (IBCE) serveren vanaf 10 januari 2023 een maaltijd voor de inwoners van Leidschendam-Voorburg. Elke dinsdag om 17:30 uur kunt u hiervoor terecht bij wijk- en dienstencentrum De Plint van Woej. De maaltijden zijn bedoeld om meerdere culturen en anderstaligen bij elkaar te brengen, elkaar te leren kennen en bevriend te raken.

Wijk- en dienstencentrum De Plint (Woej) in Leidschendam is dé locatie om deze maaltijden te organiseren. Het heeft een duidelijke maatschappelijke functie in de wijk en u kunt er voor al uw vragen terecht. Ook bent u altijd welkom voor een kop koffie en gezellig samen zijn.

Stichting IBCE en Woej hopen dat dit initiatief een grote groep mensen aanspreekt en dat velen gaan deelnemen aan de culinaire maaltijd.

Wilt u bij ons komen eten, dan zien wij u graag. Heeft u een lekker recept dat we een keer kunnen koken, laat het ons weten.

Vindt u het gezellig om een keer bij ons te koken, dat kan ook. We zijn nog op zoek naar koks van verschillende nationaliteiten die hun culinaire achtergrond met ons willen delen.

Kosten?
Een maaltijd kost € 6,00. Met Ooievaarspas € 3,50.

Waar?
Wijk- en dienstencentrum De Plint, Prins Fredriklaan 7 in Leidschendam

Wanneer?
Elke dinsdag van 17:30 uur – 21:00 uur.

Meer informatie?
Informatie kunt u vragen via email: info@ibce.biz

Aanmelden
Via wijk- en dienstencentrum De Plint. Telefoon: 070 – 205 47 70, of kom langs bij de receptie.

Zien wij u daar?