Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Er is weer Mantelzorgcafé! di 23 jan 12:30-14:00 uur

Zoals altijd kunt u, als mantelzorger van een naaste met een psychische kwetsbaarheid, een chronische ziekte of een lichamelijke- en/of verstandelijke beperking, terecht voor informatie, een luisterend oor dan wel het onderling uitwisselen van ervaringen.

Deze bijeenkomst op dinsdagmiddag 23 januari heeft als speciaal thema verbindende communicatie (bij mensen met een psychische kwetsbaarheid). Aan de orde zal komen hoe het beste te communiceren met iemand die zelf geen inzicht of besef heeft in zijn of haar aandoening. Alle mantelzorgers die hierover meer willen weten, kunnen tijdens dit Mantelzorgcafé informatie en zonodig deskundig advies krijgen van Vereniging Ypsilon, die zich richt op de zorg voor onze naasten met een psychische kwetsbaarheid.

Het Mantelzorgcafé vindt elke vierde dinsdagmiddag van de maand plaats, op initiatief van Woej, Florence, en Woonzorgcentra Haaglanden. Met als doel het samenbrengen en ondersteunen van mantelzorgers in Leidschendam-Voorburg.

Dus zorgt u voor een naaste en wil u graag meer weten over dit onderwerp? Dan bent U van harte welkom bij Wijkcentrum de Oranjehoek, Oranje Nassaustraat 1 in Voorburg. Inloop vanaf 12.00 uur. Het programma begint om 12.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Daarna kunt nog even napraten.

Aanmelden is niet nodig en voor de lunch wordt gezorgd. We zien uit naar uw komst!

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Wietske de Kat mantelzorgondersteuner Woej  0702054750