Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Alzheimer Café di 9 jan vanaf 19uur

Op dinsdag 9 januari opent het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg de deuren voor het thema:

“Veranderend gedrag bij dementie, omgaan met dementie”

Bij dementie spelen gedragsveranderingen vaak een grote rol. Iemand met dementie kan zich bijvoorbeeld anders gedragen dan voorheen. Voor familie en betrokkenen is dat vaak net zo moeilijk als voor de persoon met dementie zelf. Voorbeelden van gedragsveranderingen als achterdocht, agressie en toegenomen afhankelijkheid worden onder andere ter sprake gebracht.

Op dinsdag 9 januari, om 19.30 uur, zal Dennis van de Veen, Healthcare psycholoog, een toelichting geven over dit onderwerp. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen.

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Conny van Dam, voorzitter Alzheimer café: cvdam@wzh.nl of bellen naar tel. 0622442139.

U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom in woonzorgcentrum De Mantel, Klaverweide 54, 2272 BV Voorburg. De toegang is gratis.

Alzheimer Café Leidschendam- Voorburg
Het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg is een lokaal ontmoetingspunt voor mensen met dementie, familie, naasten, hulpverleners, studenten en andere betrokkenen of geïnteresseerden. Maandelijks geeft een deskundige binnen een bepaald thema uitleg en beantwoordt vragen. Dit alles in een ontspannen sfeer. Verder is er informatie aanwezig over de mogelijkheden voor hulp- en dienstverlening.

Het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg is een samenwerkingsproject van Alzheimer Nederland – regioafdeling Haaglanden, Florence, Welzijn Oud en Jong (Woej) en WoonZorgcentra Haaglanden (WZH)

Bereikbaarheid
Woonzorgcentrum De Mantel is bereikbaar met:
Tram 6 en 2, 4 en 3, 9, Metro E.
De Mantel beschikt over ruime parkeergelegenheid.
—————————————————————————————————
Noot voor de redactie/Niet voor publicatie:
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Conny van Dam, Voorzitter Alzheimer Café, via cvdam@wzh.nl of 0622442139