Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Donatie Lions Voorburg Prinses Marianne aan Kidsclub de Groene Loper

PERSBERICHT (van de Lions Voorburg Prinses Marianne)

President Chiara Straathof van Lionsclub Voorburg Prinses Marianne overhandigde  een cheque aan Kidsclub de Groene Loper. Het bedrag was in eerste instantie € 3.250,-. Dankzij Lions Quest werd dit bedrag verdubbeld naar € 6.500. Lionsclub Voorburg presenteerde in het najaar haar Goede Doelen Krant 2021 in Het Krantje. Het thema van deze krant was ‘Kinderen in crisistijd’. Lions Voorburg zocht daar twee lokale goede doelen bij. Dit werd o.a. Kidsclub de Groene Loper.

Lions Quest verdubbelt het bedrag!


Omdat Lionsclub Voorburg Prinses Marianne zich inzet voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen verdubbelde de Stichting Lions Quest deze bedragen. Dit betekent nog meer fietsen voor Stichting Leergeld en nog meer variatie in de activiteiten van de Kidsclub. Lions Quest is een fonds ter stimulering van de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen en jongvolwassenen.

Kidsclub Groene Loper


Coördinator Maaike Enzing: ’De organisatie en de kinderen van de Kidsclub zijn enorm blij met deze bijdrage van maar liefst € 6.500,-. Hiermee borgen we de continuïteit van Kidsclub de Groene Loper voor in ieder geval de komende drie jaar en kunnen we extra leuke activiteiten aanbieden. Dit betekent dat we veel kinderen uit deze wijk kunnen helpen in hun sociaal-emotionele ontwikkeling. Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper is de ‘huiskamer’ in de wijk Bovenveen in Voorburg. Voor deze wijk is het zeer waardevol dat er, mede dankzij de gulle donatie vanuit de Lions, wekelijks een leuke en leerzame activiteit voor kinderen is. Bent u enthousiast geworden en wilt u ook helpen als vrijwilliger? Stuur dan een e-mail naar kidsclub@groeneloper.nl

 

Woej dankt Lions Voorburg enorm voor deze donatie aan Kidsclub de Groene Loper! En de Lions Quest voor de verdubbeling van het bedrag! Hierdoor is het bestaan van de Kidsclub voor in ieder geval drie jaar zeker gesteld. Zo kunnen de kinderen blijven knutselen, spelletjes doen en leuke uitjes beleven.