Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Bedankt!

Al enkele weken staat het leven van veel mensen op zijn kop door het coronavirus… Wat is het hartverwarmend om te zien dat er zoveel mensen zich vrijwillig inzetten voor de medemens.

Zo ook de vrijwilligers van Woej! Wist u bijvoorbeeld dat u elke week verblijd kan worden met een diverse aanvulling op uw boodschappen. Bedoeld voor mensen uit de wijk die soms tekort komen en vooral nu de eindjes aan elkaar moeten knopen. Hoe fijn is het dat uw buurtgenoot op een locatie klaarstaat met heerlijke extra ingrediënten voor uw maaltijd (denk aan verse groente, brood, kant en klaar maaltijden, koeken). Het aanbod is elke week anders. Het is afhankelijk wat de sponsor kan leveren maar dat het veel is en ontzettend waardevol, is de afgelopen weken zeker gebleken!

Er is genoeg en wat er over is gaat naar andere goede doelen zoals de voedselbank of de daklozenloket. Ook wordt er van een deel van het aanbod gekookt bij Woej door andere Woej vrijwilligers. Zij maken verse maaltijden die worden bezorgd bij mensen thuis. Kortom een initiatief en vrijwilligers waar we ontzettend trots op zijn! Onze dankbaarheid en bewondering is groot! Namens alle mensen in de wijk en alle medewerkers van Woej.