Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Zorgt u voor een ander?

Mensen die zorgen voor een ander zijn onmisbaar. Daarom zet de gemeente Leidschendam-Voorburg i.s.m. het Netwerk Mantelzorg alle mantelzorgers in Leidschendam-Voorburg graag in het zonnetje tijdens de Dag van de Mantelzorg op zaterdag 10 november 2018.

Zorgt u voor een ander in de gemeente Leidschendam-Voorburg? Dan nodigen wij u van harte uit om zaterdag 10 november langs te komen. Tijdens deze dag zijn er allerlei heerlijke ontspannende activiteiten voor mantelzorgers. Onder meer een lekkere lunch, optredens van muzikanten, fijne massages, manicuren, barbiers, workshops, een loterij met leuke prijzen, een mooie foto-expositie met verhalen van mantelzorgers, een gesprek met de wethouder over het belang van mantelzorgers en nog veel meer. Voor jongere mantelzorgers (12+) is er een uitje naar de Escaperoom.

Praktische informatie:
Wanneer: zaterdag 10 november 2018
Tijd: 9.30 – 17.00 uur
Waar: gemeentehuis, Raadhuisplein 1, Leidschendam
Voor wie: alle mantelzorgers die voor iemand in Leidschendam-Voorburg zorgen
Kosten: gratis

We hopen op deze dag zoveel mogelijk mantelzorgers te mogen verwelkomen. U kunt gewoon binnenlopen. Wilt u meedoen met een activiteit of workshop? U kunt zich op de dag zelf inschrijven voor de activiteit of workshop. Voor meer informatie en het volledige programma kijkt u op www.mantelzorglv.nl.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail aan info@juliescott.nl.