Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Woej vervoer zoekt nieuwe vrijwilligers

Wij zijn heel blij met alle vrijwilligers van Woej Vervoer, maar er zijn zoveel aanvragen dat wij hard op zoek zijn naar nog meer vrijwilligers met of zonder eigen auto om af en toe ouderen te vervoeren.

‘Wat zoeken we precies?’

Chauffeur met eigen auto
Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend om naar de dokter, kapper of winkel te gaan. Of om op bezoek te gaan bij je partner in het verzorgingshuis. Als je minder mobiel bent kan dit een hele opgave zijn. Woej vervoer is de vrijwillige vervoersdienst die mensen mobiel en actief helpt te blijven. Maar het is meer dan alleen vervoer. De chauffeur biedt een helpende hand als dat nodig is en er ontstaan vaak mooie contacten tussen de vrijwillige chauffeur en de deelnemer.

In uw eigen auto brengt u de oudere (klant) naar zijn/haar bestemming en weer thuis. De klant betaalt de vooraf vastgestelde prijs aan de vrijwillige chauffeur. Dat is voor de chauffeur om de onkosten te dekken.

Chauffeurs en bijrijders voor onze bussen
Wie kent ze niet? De bussen van Woej zijn een begrip in Leidschendam Voorburg. De bussen worden ingezet om ouderen naar de dagopvang te brengen en om groepen minder mobiele mensen een leuke dag te bezorgen. Dankbaar en verantwoordelijk werk, waarbij we op iedere bus een chauffeur en een bijrijder vragen om het vervoer voor de klanten en vrijwilligers zo comfortabel en gezellig mogelijk te maken.

Chauffeur van bus 47
Bus 47 rijdt in het bijzonder voor inwoners van Leidschendam-Zuid en de senioren in Woonoord en Duivenvoorde, Mariënpark en de wijk Prinsenhof. Hij rijdt van Duivenvoorde naar Leidschendam-Zuid en terug. Vooral ouderen en mensen die minder goed ter been zijn maken er gebruik van, maar ook met een inklapbare kinderwagen zijn mensen welkom om in te stappen. Bus 47 rijdt zes rondes per dag, van maandag tot en met vrijdag.

Word ook onderdeel van ons team met chauffeurs en bijrijders!
Bent u bijvoorbeeld zzp’er of werkt u onregelmatig? Zijn  uw kinderen naar school en bent u dan inzetbaar? Of bent u met pensioen? Als chauffeur of bijrijder bij Woej kun je zelf aangeven wanneer u beschikbaar bent. Het is voor iedereen die van autorijden houdt, de beschikking heeft over een eigen auto of het leuk vindt op een bus te rijden/begeleiden en graag iets voor een ander wil doen.

U kunt gewoon binnenlopen bij Wijk- en dienstencentrum De Plint (Prins Frederiklaan 7 in Leidschendam) of een afspraak maken met Frits Vechtmann, Karin van der Starre of Lucia Lelieveld. Bellen kan met 070 – 205 4780 en mailen met vervoer@woej.nl

Wilt u vrijwilliger worden of ons helpen door deze oproep te delen met familie, vrienden, kennissen, buren?

Bedankt alvast namens alle collega’s van het vervoer!

Lucia Lelieveld
Coördinator Woej Vervoer