Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Woej past haar coronamaatregelen aan

Naar aanleiding van de persconferentie op 13 oktober heeft Woej haar geldende maatregelen op een aantal punten aangepast. De maatregelen hebben altijd als doel om onze medewerkers, vrijwilligers, gebruikers, huurders en hun bezoekers veilig te houden.

De belangrijkste wijzigingen zijn de mondkapjes plicht in alle Woej locaties, sluiten van onze horeca voor bezoekers en wijzigingen in de openingstijden van alle locaties. Deze wijzigingen gaan per donderdag 15 oktober in en gelden tot en met woensdag 11 november 2020. Eventuele tussentijdse nieuwe maatregelen worden indien nodig aangepast.

De volgende maatregelen gelden in alle Woej Wijk- en Dienstencentra:

  • Op alle locaties van Woej; Wijkcentra, de Kledingbank, Vervoer en de Ontmoeting, zijn mondkapjes verplicht. Als u zit of deelneemt aan een activiteit mag het mondkapje af.
  • De horeca is gesloten; er is geen mogelijkheid tot het kopen van eten en drinken.
  • Openingsdagen en -tijden zijn maandag tot en vrijdag van 9:00 – 17:00 uur. In de avond en in de weekenden zijn onze locaties gesloten.
  • Nieuwe verzoeken voor gebruik en of verhuur van een ruimte binnen Woej zullen tot 12 november niet gehonoreerd worden.
  • Alle medewerkers, vrijwilligers en bezoekers dienen zich bij binnenkomst te registreren.
  • Woej bepaalt a.d.h.v. de op het moment geldende richtlijnen en de wijze waarop deze worden opgevolgd of én op welke wijze een activiteit doorgaat.

De Ontmoeting en het busvervoer blijven ongewijzigd. Particulier vervoer is mogelijk. Houdt er rekening mee dat medische afspraken voorrang hebben op recreatieve afspraken. De Kledingbank blijft open en u bent welkom wanneer u een afspraak heeft.

Wij houden de landelijke richtlijnen en voorschriften goed in de gaten en passen waar nodig onze protocollen hierop aan.