Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Woej dankt haar vrijwilligers

Persbericht

Bij de start van het nieuwe seizoen wilde Woej voor al haar 350  vrijwilligers iets extra’s doen om hen te bedanken voor hun grote inzet. Deze vrijwilligerswaardering vond plaats tijdens een gezellig samenzijn op dinsdag 30 augustus. Het kon mede mogelijk worden gemaakt door financiële ondersteuning van Vlietwensen. Wij willen Vlietwensen hartelijk danken voor deze bijdrage!

Tussen 10.00 – 12.00 uur kregen de vrijwilligers een kop koffie/thee met wat lekkers. Dit gebeurde tegelijkertijd op de wijk- en dienstencentra De Groene Loper in Voorburg en De Plint in Leidschendam. Erna werden alle vrijwilligers verrast met een presentje, een complimentendoosje.

Alles wat Woej organiseert is vooral mogelijk door de hulp van onze vrijwilligers. Het ondersteunen van ouderen, het schenken van een lekkere kop koffie in een van onze wijkcentra, het helpen bij de Kledingbank, het vervoeren van mensen die minder mobiel zijn of hulp bieden bij financiële zaken; de Woej vrijwilligers zijn actief op vele fronten.

Ook vrijwilligerswerk doen?
Wilt u graag iets voor anderen betekenen? Heeft u wat tijd over? Word dan vrijwilliger bij Woej. Het geeft u zelf ook een goed gevoel, u leert nieuwe mensen kennen en het is nuttig en actief. Kijk op onze website www.woej.nl/themas/vrijwilligers/ voor de vacatures.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te mailen naar info@woej.nl. U kunt ons ook bellen via 070 205 47 50. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 9:00 en 13:00 uur.