Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Woej bus uitgebrand ouderen gedupeerd

In de nacht van zondag 29 juli op maandag op 30 juli is op het parkeerterrein achter de Prins Frederiklaan ter hoogte van Wijk- en Dienstencentrum Woej de Plint één van de rolstoelbussen van Woej volledig uitgebrand. De technische recherche onderzoekt wat de oorzaak van de brand is.

De bussen van Woej vervoer stonden geparkeerd achter de flat in Leidschendam, toen vannacht rond 4.30 een van de busjes volledig is uitgebrand. De brandweer heeft de brand geblust voordat deze kon overslaan op de andere bussen, de bomen en omliggende woningen. Door de brand zijn vele ouderen en kwetsbare inwoners van Leidschendam-Voorburg gedupeerd. De bussen van Woej worden dagelijks ingezet om deze kwetsbare doelgroep naar hun dagactiviteiten te vervoeren.

Het is niet zeker of alle geplande zomeractiviteiten voor oud en jong, als WoejPret, Cultuurmenu, de Winkelbus en dergelijken activiteiten door kunnen gaan. Er wordt bij Woej alles aan gedaan om dit gat in de planning zo snel mogelijk op te lossen.
Woej is hard op zoek naar sponsors die een bijdrage willen leveren om op korte termijn een nieuwe rolstoelbus te kunnen kopen.
Wilt u helpen? U kunt zich wenden tot Lucia Lelieveld van Woej. Neem contact op via 070 205 47 50 of via info@woej.nl. Wij hopen de activiteiten bij Woej Vervoer zo snel mogelijk weer volledig te kunnen hervatten.