Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Woej Burendag 26 sept: Bedankt lieve buren!

Buren die tijdens coronacrisis hun buren hebben geholpen zijn van groot belang geweest. Het lijkt zo simpel: ”Ach, dat heb je toch voor elkaar over”, maar zo vanzelfsprekend is het niet. Juist door simpele buurtactiviteiten zijn mensen het noodzakelijke contact niet verloren. Deze spontane acties hebben veel, vooral kwetsbare bewoners, op de been gehouden. Tijdens landelijk Burendag op 26 september zet Woej behulpzame buren in het zonnetje! Woej Burendag wordt mede mogelijk gemaakt door Vlietwensen.

Ben jij ook blij verrast met hulp en ondersteuning van jouw buren gedurende de coronacrisis en ben je overtuigd dat hiervoor een bedankje op zijn plaats is? Geef dan voor 22 september via burendag@woej.nl door wie op Woej Burendag in het zonnetje gezet moet worden.

Je ontvangt dan een uitnodiging (of haalt deze op, op een van de Woej buurtcentra) waarmee je jouw lieve buur kunt uitnodigen voor Woej Burendag. Het kan gaan om je directe buurman of buurvrouw maar ook iemand anders uit de buurt die je geholpen heeft. De bedankjes worden coronaproof bij de Plint in Leidschendam en in de Groene Loper in Voorburg uitgereikt. Dit vindt plaats in blokken, tussen 10.00 en 13.00 uur. Je bent ook welkom als je buren wilt ontmoeten. Aanmelden is verplicht.

In Voorburg kun je aansluitend deelnemen aan een burendag activiteit op de Fitplaats Park ‘t Loo.