Bel ons tussen 9.00 en 13.00 op 070-205 47 50

Willy werkt mee (deel 2)

Willy Tiekstra, directeur-bestuurder van Woej stelt zich onder het motto “Willy Werkt Mee”, graag beschikbaar om een dagje op de werkvloer mee te draaien. Dat leverde in korte tijd al de nodige uitnodigingen op. Hierbij een kort verslag van haar tweede ‘stage’ met vrijwilligers.

Willy: ‘Op 19 november kon ik, voorzien van een Woej-schort, in het kader van Willy Werkt Mee aan de slag in De Groene Loper. Samen met de onvermoeibare vrijwilligers Alie en Joop dook ik in de keuken om de hongerige bezoekers en vrijwilligers van die dag te voorzien van een Broodje van de Week met kroket, kaas of hamburger (inclusief toetje!). Na een rustige start met koffie, werd het rond half 1 toch nog flink aanpoten! Wij vormden met z’n drieën echter een prima team en het lukte dan ook iedereen tijdig te voorzien van zijn of haar bestelling. Alie en Joop waren blij met mijn hulp, hetgeen mij een permanente uitnodiging als hulpje in hun keuken opleverde. Ik overweeg een carrièreswitch!’ 😉
Het was, kortom, een welbestede stage, die ook nu leuke gesprekken opleverde en een mooi beeld van De Groene Loper. Ik kom graag nog een keertje terug.
Willy
V.l.n.r. Joop, Alie en Willy